Författare


Lisa dos Santos (Grane)
Lisa, 38 år, tog sin juristexamen vid Lunds Universitet och gjorde sin notarietjänst vid tingsrätten i Ystad. Lisa arbetar, vid sidan av sitt författarskap som kammaråklagare i Stockholm. Lisa förekommer då och då i TV programmet Brottsplatsen.

Lisa debuterade som barnboksförfattare med bok - och musiksagan "Vännerna i Kungaskogen", där hon skrivit både sagan och musiktexterna. Lisa har också förekommit som textförfattare på Svensktoppen. 

Lisa fortsatte skrivandet och publicerade två nya manus i serien om Vännerna i Kungaskogen inklusive 19 nya vistexter på sånger i Kungaskogen. De nya musiksagorna heter "Vännerna i Kungaskogen går på utflykt" och "Vi är kompisar, sa Snick och Snack". 

Lisa har också släppt en fictionbok "Leo Bell och jakten på ljuset". En bok för de lite äldre och som ska stimulera barnens fantasi och läsning.

Lisas skrivintresse har alltid varit stort och hon har skrivit dikter, sagor och texter sedan sju års ålder. Lisa visste inte när hon lämnade ifrån sig manuset om kungaskogen vilken "grej" "Vännerna i Kungaskogen" skulle bli.

”Ett av de bästa material som någonsin har gjorts för barn” är återkommande kommentarer på bokmässan i Göteborg.

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.