Wasa barnteater och ILKA presenterar musikteatern  ”RAFFE RÄV HÄLSAR PÅ” 

Raffe Räv kommer själv till skolan/förskolan och hälsar på. Ni kan alltså ha teater på i egna lokaler och slippa resa iväg. Teatern kommer tll Er! Det här är en teater där barnen är direkt delaktiga i föreställningen. Raffe sjunger och berättar om kompisar, vänskap och vad som händer i Kungaskogen. Raffe har grön flagg med sig och berättar om att det är viktigt att springa, hoppa, äta nyttiga saker och hur man gör med sopor och skräp. Raffe sjunger gamla och tre helt nya sånger från Kungaskogen som anknyter till livsstil, hälsa, miljö och teknik. Mötet med Raffe blir en teater där barnen får vara med i dialog, rörelser, dans och sång. Budskapet i  öreställningen är tydligt ”att vara schysst och en bra kompis” och vara rädd om naturen. Teatern har också budskapen om livsstil, hälsa, miljö och teknik. Teatern kan bokas i vissa delar av Sverige efter Raffe Rävs övriga artistuppdrag. Raffe uppträder på skola/förskola/bibliotek/och vanliga scener. Är du intresserad – hör av dig till ILKA/Wasa Bernteater – idea@ilka.se

Kungaskogen kommer livs levande till Er förskola. Lyssna, sjung med, prata och krama Raffe, vicka på ändorna och stärk värdegrunder och empati. Kungaskogen bygger och stärker  elationer. 

Raffe Räv spelas av musikalartisten Tobias Kralmark. Tobias har spelat med i en rad olika föreställningar med Vännerna i Kungaskogen. Som musikalartist är Tobias aktuell i musikalen GREASE.

Pengar: Använd kulturkassa, fortbildningspengar, löpande budget (eller vågar Ni be föräldrar om lite bidrag?)
Vi har pressat vår budget till det yttersta för att Ni ska få levande underhållning mitt i verksamheten och att barnen ska få kultur i motvikt till all TV, data och video. 

Ni som jobbar med temat Vännerna i Kungaskogen kan ju lägga en föreställning innan man börjar temat, mitt i temat eller som avslutning. Chans att få teater Kungaskogen rakt in i lekhallen.

 

      

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.